Campionatul National Corporatist de Tenis de Masa editia a VI-a

Editia a VI-a se va desfasura in perioada noiembrie – decembrie 2019. Meciurile se vor disputa la Top Tenis Arena, in complexul SEMA Parc.

Evenimentul se adreseaza exclusiv angajatilor din companii care doresc sa participe intr-o competitie sportiva organizata la un nivel profesionist. Federatia Romana de Sport Corporatist va asigura un arbitraj profesionist, ambulanta cu personal medical de specialitate pe toata durata turneului la sala si premii in valoare de 4200 de lei pentru echipele castigatoare.

Pentru mai multe detalii va invitam sa cititi prezentarea la acest LINK sau mai jos:

Prezentare tenis de masa 2019 editia a VI-a

 

Echipele participante in editia a 5-a: A 5-a editie a fost castigate de Catena Racing Team

Federatia Romana de Sport Corporatist incurajeaza angajatii companiilor din Romania, prin programele sportive pe care le desfasoara, sa urmeze un stil de viata sanatos. Incepand cu anul 2010, in cadrul evenimentelor organizate de noi au luat parte peste 200 de companii si aproximativ 8000 de concurenti, toti angajati ai companiilor participante.

Regulament Campionat

REGULAMENT OFICIAL

Campionatul National  Corporatist de Tenis de Masa

Date generale

Campionatul National Corporatist de Tenis de Masa este un turneu de tenis de masa, care se adreseaza jucatorilor amatori de tenis de masa din marile firme, asociatii si institutii din Romania, oferindu-le sansa de a concura intr-un cadru organizat, foarte apropiat de cel … Continue reading

Pentru detalii legate de inscrieri il puteti contacta pe:
Catalin Dutu – vicepresedinte FRSC 

Tel: 0774.420.441

e-mail: Catalin.dutu@afcr.eu